De Windhond
De Windhond
De Windhond
De Windhond
De Windhond
De Windhond
De Windhond
De Windhond
De Windhond

KOM IN ACTIE EN STEM OP ONS! 

04-09-2017

Breng je stem uit van 26 september t/m 17 oktober 2017 

Wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Amersfoort Eemland. 

Rabobank Amersfoort Eemland draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom organiseert de bank dit jaar de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte is dat leden van Rabobank Amersfoort Eemland bepalen welke clubs een bijdrage ontvangen. En wat een prachtig idee is dit om RABO leden de mogelijkheid te bieden op deze wijze een kado aan de Stellingkorenmolen De Windhond te laten geven ter gelegenheid van het komende tien jarig bestaan in mei 2018. 

Stemperiode 

Van 26 september tot en met 17 oktober kunnen leden van Rabobank Amersfoort Eemland hun stem uitbrengen op hun favoriete club viawww.rabobank.nl/amersfoorteemland. In september ontvangen alle leden van Rabobank Amersfoort Eemland een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaal te verdelen bedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club. Ben jij lid van Rabobank Amersfoort Eemland? Breng dan je stem uit op De Windhond. 

Elke stem is geld waard!
Zie voor meer informatie en voorwaarden www.rabobank.nl/amersfoorteemland

Nieuws overzicht
Sponsoren & Donateurs

Etech B.V.Pannenkoekenboerderij “De Smickel”Provak CeelenTV service Ton UylandOude ambachten markt
Huisstijl: Linda Hilhorst - Fotografie: Jaap v/d Broek - Webdesign: RETO Internetburo Copyright Stichting De Windhond 2017