De Windhond
De Windhond
De Windhond
De Windhond
De Windhond
De Windhond
De Windhond
De Windhond
De Windhond

Duurzaamheid

VISIE

Duurzaamheid heeft voor verschillende mensen een verschillende betekenis. Bij de Stichting “De Windhond” definiëren we dit als het voldoen aan de behoeften van de huidige generatie zonder het vermogen van toekomstige generaties om hun eigen behoeften te vervullen aan te tasten. Dat betekent het stimuleren van kwaliteit van de omgeving en sociale verantwoordelijkheid ten gunste van People, Planet en Profit. 

PEOPLE

Wij produceren producten uit natuurlijke bronnen, welke de kwaliteit van ons leven en gezondheid verbeteren. Terwijl daarnaast alle medewerkers van de Stichting “De Windhond” als Vrijwilliger hieraan verbonden zijn en op deze wijze een grote bijdrage leveren aan de sociale verantwoordelijkheid ten gunste van mensen.

PLANET

We hebben slechts één planeet die we voor lange tijd moeten behouden. Momenteel is 95% van alle producten in ons aanbod ECO+. Met andere woorden: ze hebben nauwelijks een "carbon footprint". Het gebruik van wind energie en de LED verlichting dragen hier volop aan bij.

PROFIT

De Windhond is een “onderneming” geleid en gedreven door Vrijwilligers, en die verder sterk afhankelijk is van vrijwillige financiële bijdragen, maar geen subsidie ontvangt. Onze activiteiten dienen dan ook economisch duurzaam te  zijn.

Sponsoren & Donateurs

Top's edel gebak Soest  BilthovenVerdonk trappen B.V.HemuboElbertse Orgelmakers B.V.Etech B.V.
Huisstijl: Linda Hilhorst - Fotografie: Jaap v/d Broek - Webdesign: RETO Internetburo Copyright Stichting De Windhond 2019