Wij zijn woensdag om 12:00 uur weer open!
Volg ons op Social Media
Facebook Twitter YouTube
Molenwinkel

Wist u dat...
Wij geheel afhankelijk zijn van giften en verkopen uit de molenwinkel?

Duurzaamheid

Wist u dat...
De molen het icoon van duurzaamheid in Soest is?

Meest bezocht

Wist u dat...
De Windhond de meest bezochte molen in de provincie Utrecht is?

Vrijwilligers

Wist u dat...
De molen een enthousiast en kundig team van vrijwilligers heeft?

Rondleiding

Wist u dat...
U buiten de normale openingstijden van de molen een rondleiding kunt afspreken?

Opleiden

Wist u dat...
Er op De Windhond molenaars worden opgeleid?

Wiekentaal

Wist u dat...
Met de molen vreugde en verdriet kan worden uitgedrukt (wiekentaal)?

 

Kruidkoek

Ingrediënten

  • Zakje kruidkoekmix
  • 3 dl lauw water

Bereidingswijze

  • Kruidkoekmix vermengen met water tot een klontvrij beslag. (geen lucht inkloppen)
  • Het beslag ca. 1 uur laten rusten (voor omzetting suiker).
  • Na rust doormengen,
  • Blik goed invetten, oven voorverwarmen op 160 graden.
  • Afbakken in ongeveer 60 minuten op 150 graden.
  • Tip:
  • Kruidkoekmix naar smaak mengen met 50 gram rozijnen, of wat (hazel)noten.