Wij zijn Zondag om 13:00 uur weer open!
Volg ons op Social Media
Facebook Twitter YouTube

 

Duurzaamheid

VISIE

Duurzaamheid heeft voor verschillende mensen een verschillende betekenis. Bij de Stichting De Windhond definiëren we dit als het voldoen aan de behoeften van de huidige generatie zonder het vermogen van toekomstige generaties om hun eigen behoeften te vervullen aan te tasten. Dat betekent het stimuleren van kwaliteit van de omgeving en sociale verantwoordelijkheid ten gunste van People, Planet en Profit. 

PEOPLE

Wij produceren producten uit natuurlijke bronnen, welke de kwaliteit van ons leven en gezondheid verbeteren. Terwijl daarnaast alle medewerkers van de Stichting De Windhond als Vrijwilliger hieraan verbonden zijn en op deze wijze een grote bijdrage leveren aan de sociale verantwoordelijkheid ten gunste van mensen.

PLANET

We hebben slechts één planeet die we voor lange tijd moeten behouden. Momenteel is 95% van alle producten in ons aanbod ECO+. Met andere woorden: ze hebben nauwelijks een "carbon footprint". Het gebruik van wind energie en de LED verlichting dragen hier volop aan bij.

PROFIT

De Windhond is een “onderneming” geleid en gedreven door Vrijwilligers, en die verder sterk afhankelijk is van vrijwillige financiële bijdragen, maar geen subsidie ontvangt. Onze activiteiten dienen dan ook economisch duurzaam te  zijn.

De Windhond

Molenweg 30
3764 TA, Soest
info@windhond.nl

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00 - 17:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag13:00 - 17:00
Zondag13:00 - 17:00

StichtingANBI