Wij zijn Zondag om 13:00 uur weer open!
Volg ons op Social Media
Facebook Twitter YouTube

 

Club van 100 De Windhond

De Club van 100 is onderdeel van de Stichting Vrienden van De Windhond.

De Club van 100 werft fondsen die helpen de doelstelling van de Stichting De Windhond te realiseren. De financiële middelen van de Club van 100 maakt het mogelijk te kunnen investeren, onderhoudsprojecten te betalen en om de exploitatie van De Windhond sluitend te maken.
Als lid van de Club van 100 staat uw naam vermeld op de lijst in de molen. Eens per jaar wordt er voor de Club van 100 een gezellige avond bij de molen georganiseerd.
Voor ieder die lid wordt is er een attentie.
U ontvangt elk kwartaal de digitale nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van het reilen en zeilen op en rond de molen.

Als lid van de Club van 100 betaalt u minimaal € 100,00 per kalenderjaar. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor één jaar en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd met één jaar. Opzeggen kan op uiterlijk 30 november voorafgaand aan het volgende jaar.

Aanmeldformulier

Door invulling van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Vrienden van De Windhond om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank, om jaarlijks het door u toegezegde bedrag van uw rekening af te schrijven als "Vriend van De Windhond". Stichting Vrienden van De Windhond is gevestigd aan de Molenweg 30, 3764 TA te Soest (Incassant ID NL28 ZZZ 321720750000. Tevens geeft u toestemming aan de bank om doorlopend een bedrag van de rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Stichting Vrienden van De Windhond. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag de bank naar de voorwaarden. Stichting Vrienden van De Windhond zal de bijdrage in de maand juni incasseren.

wordt lid van de Club van 100 van De Windhond en (aankruisen wat wenselijk is):

* Velden zijn verplicht

De Windhond

Molenweg 30
3764 TA, Soest
info@windhond.nl

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00 - 17:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag13:00 - 17:00
Zondag13:00 - 17:00

StichtingANBI