Wij zijn Zaterdag om 13:00 uur weer open!
Volg ons op Social Media
Facebook Twitter YouTube

 

Vrienden van De Windhond

Stichting De Windhond is erg blij met de vele Vrienden van De Windhond. Samen met de sponsoren en de leden van de Club van 100 zorgen zij voor een substantiële bijdrage voor het in stand houden van de molen.

U kunt Vriend worden voor minimaal € 15,00 per jaar. Hiervoor ontvangt u elk kwartaal de digitale nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van het reilen en zeilen op en rond de molen.

Aanmeldformulier

Door invulling van dit formulier geeft u toestemming aan de Stichting Vrienden van De Windhond om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank, om jaarlijks het door u toegezegde bedrag van uw rekening af te schrijven als "Vriend van De Windhond". Stichting Vrienden van De Windhond is gevestigd aan de Molenweg 30, 3764 TA te Soest (Incassant ID NL28 ZZZ 321720750000. Tevens geeft u toestemming aan de bank om doorlopend een bedrag van de rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Stichting Vrienden van De Windhond. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag de bank naar de voorwaarden. Stichting Vrienden van De Windhond zal de bijdrage in de maand mei incasseren.

* Velden zijn verplicht

De Windhond

Molenweg 30
3764 TA, Soest
info@windhond.nl

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00 - 17:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag13:00 - 17:00
Zondag13:00 - 17:00

StichtingANBI