Wij zijn Zaterdag om 13:00 uur weer open!
Volg ons op Social Media
Facebook Twitter YouTube

 

Brood van Soest Molen mix

Recept voor een brood van circa 500 gram.

500 gram Soester Molen mix

Toevoegen:

Circa 325 gram lauw water
9 gram droge gist
10 gram zout
4 gram suiker
25 gram becel

  1. Mengen en kneden tot een mooi elastisch deeg.
  2. Deeg op spanning brengen
  3. Circa 30 minuten laten rijzen
  4. Deeg ontluchten en op spanning brengen en in het bakblik doen
  5. Circa 60 minuten laten rijzen
  6. Inschieten op 240 graden daarna terug naar 200 graden.
  7. 35 minuten bakken op 200 graden.

 

De Windhond

Molenweg 30
3764 TA, Soest
info@windhond.nl

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00 - 17:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag13:00 - 17:00
Zondag13:00 - 17:00

Stichting



ANBI