Wij zijn Zaterdag om 12:00 uur weer open!
Volg ons op Social Media
Facebook Twitter YouTube

 

Kruidkoek

Ingrediënten

  • zakje kruidkoekmix
  • 3 dl lauw water

Bereidingswijze

  • kruidkoekmix vermengen met water tot een klontvrij beslag (geen lucht inkloppen)
  • het beslag ca. 1 uur laten rusten (voor omzetting suiker)
  • na rust doormengen
  • blik goed invetten, oven voorverwarmen op 160 ºC
  • afbakken in ongeveer 60 minuten op 150 ºC
  • tip:
  • kruidkoekmix naar smaak mengen met 50 g rozijnen, of wat (hazel)noten

De Windhond

Molenweg 30
3764 TA, Soest
info@windhond.nl

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag12:00 - 16:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag12:00 - 16:00
ZondagGesloten